Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kontroverzni voditelj poručio: “Vakcinisat ću se pred kamerama”

Preuzmite sliku

U dogovoru s ministrom zdravstva Mattom Hancockom, koji ga podržava u toj ideji, voditelj showa ‘Good Morning, Britain’ cijepit će se u sklopu emisije na kanalu ITV

Britanski TV voditelj Piers Morgan (55), koji svojim izjavama i svađama s drugim javnim osobama često puni medijske stupce te nosi epitet ‘kontroverznog’, otkrio je kako će se među prvima cijepiti, i to pred kamerama.

Dugo iščekivano cjepivo protiv korona virusa sve je bliže, a razne evropske zemlje već su naručile potrebne doze. Velika Britanija prva je na svijetu odobrila cjepivo Pfizer/BioNTech, a Morgan nema dilemu šta treba učiniti.

  • U dogovoru s ministrom zdravstva Mattom Hancockom, koji ga podržava u toj ideji, voditelj showa ‘Good Morning, Britain’ cijepit će se u sklopu emisije na kanalu ITV.

    – Važno je da kod ljudi ublažimo strah od cjepiva ako on postoji. Što nas se više cijepi, rezultati će biti bolji i zato sam to odlučio napraviti uživo. Važno je ljudima ukazati primjerom – zaključio je Morgan, a dobio je podršku za svoj naum i od tamošnjeg ministarstva zdravstva. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje