Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Konobar iz noćnog kluba pokazao šta sve nađe na podu u jutarnjim satima: Od tampona do jedne čizme

Preuzmite sliku

Pronašao je i nekoliko iPhone punjača, jedan muški prsluk marke Adidas, parfem, narukvicu, ali i špil karata, jedan tampon i samo jednu crnu žensku kaubojsku čizmu.

Iako možda mislite da ljudi najčešće gube mobitele, kartice i ključeve, nedavno je konobar iz jednog noćnog kluba u Glasgowu, Škotskoj, na TikToku podijelio kakve sve neobične predmete pronađe nakon lude noći.  Njegov post u kojem pred jutro s poda kluba skuplja izgubljene stvari sakupio je 6,3 miliona pregleda, a uz uobičajene su se predmete našli i neki neočekivani.

U svom je videu pod imenom @thegaragegla rekao da radi u jednom od najposjećenijih i najprometnijih klubova u gradu, a pokazao je kako s jednokratnim medicinskim rukavicama po podu skuplja ostavljene i izgubljene predmete.

@thegaragegla Should we make this a series? #JustDanceItOut #SportsDirectNaughtyList #garageglasgow #glasgownightlife #VansCheckerboardDay #scottishtiktok ♬ Crystal Dolphin – Engelwood

Među gomilom razbijenih iPhona i izgubljenih ličnih iskaznica i pasoša, TikToker je pronašao i nekoliko iPhone punjača, jedan muški prsluk marke Adidas, parfem, narukvicu, ali i špil karata, jedan tampon i samo jednu crnu žensku kaubojsku čizmu.

“Nikad neću shvatiti kako neko uspije izgubiti samo jednu cipelu!” napisao je neko u komentarima, na što su se neki nadovezali s vlastitim pronalascima nakon noćnog izlaska. “Jednom sam pronašla punih 12 pakovanja pudinga”, napisala je jedna djevojka, a druga je podijelila kako je nakon lude noći na podu noćnog kluba našla društvenu igru Jenga, sa svim kockicama.

“Izgubiti jednu cipelu je klasika, često mi se to događa i to uvijek budu najbolji izlasci!” zaključio je jedan korisnik. (Vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,