Četvrtak, 26. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kiropraktičar pomaže sugrađanima gdje god ih sretne: “Ovaj na cesti pare uzima”

Preuzmite sliku

Kiropraktika je zdravstvena metoda koja se bavi funkcionalnim poremećajima zglobova kičme i zglobova ekstramiteta i poremećajima rada unutrašnjih organa koji su ovim poremećajima izazvani.

Zbog funkcionalnih poremećaja kičme često se javljaju bolovi u različitim dijelovima tijela kao i poremećaji funkcije različitih organa i/ili organskih sistema, bez prisustva bolova u kičmi.

Istraživanja pokazuju da više od 90% ljudi će barem jednom u životu patiti od bolova u kičmi, glavobolje, bolova u ekstremitetima i poremećajima rada različitih organa i organskih sistema nastalih zbog kičme.

Kiropraktičar Admir Hodžić iz Vogošće ujedno i vlasnik salona “Detox” svakodnevno pomaže svojim klijentima ali i sugrađanima koje sretne izvan radnog vremena na ulici, u kafiću, kod vulkanizera čak i na odmoru. Admir ima 15-godišnje iskustvo u kirporaktici i veliki broj zadovoljnih klijenata.

“Kada se čuje kvrckanje u struci se to navodi kao uspješna manipulacija i oslobađanje pritiska, međutim najbolji dokaz da je tretman bio uspješan je kada vam osoba kaže da joj je bolje i da osjeća olakšanje” navodi Admir.

Admir video isječke svojih tretmana postavlja na društvenim mrežama a na posebne reakcije nailaze oni koje snimi upravo na ulici gdje nesebično pomaže svojim sugrađanima.

Od konobara u kafićima, preko kasirki na ulici, pa sve do tretmana na parkingu i u podrumskim prostorijama Admir “lomi tijela” a nerijetko dobija i šaljive komentare prolaznika. Naime, dok je istezao djevojku na ulici jedan prolaznik je šaljivo dobacio “Ovaj na cesti pare uzima”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje