Ponedjeljak, 8. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kada na jednoj od najljepših hrvatskih plaža naručite ‘large pizzu’, dobijete ovo

Preuzmite sliku

Plaža Zlatni rat jedna je od najljepših šljunčanih plaža na hrvatskoj obali a ujedno i najprepoznatljivija vizura Bola.

Pod utjecajem vjetrova, valova i morskih strujanja vršak „Zlatnog rata“ stalno mijenja svoj oblik čineći ga svaki put drugačijim i ponovno zanimljivim. Taj predio je inače zaštićeno prirodno područje i omiljeno mjesto surfera i kite-surfera iz cijelog svijeta. Plaža Zlatni rat udaljena je svega 2 kilometra od Bola i za turiste je godinama unazad jedna od omiljenih destinacija, prenosi Tuzlanski.ba.

Upravo sa ove lokacije jedan korisnik popularne mreže Reddit, objavio je fotografiju gdje je sa ostalim korisnicima podijelio epilog narudžbe velike Pizze a kako bi ilustracija bila jasnija pored pizze je fotografisao i ispruženu šaku. Nedugo nakon objave uslijedili su komentari i reakcije:

“Marža preko 95%, ni programeri i developeri u Zagrebu se ne bi posramili.”,

“Nazivi su rijetko kad regulisani, bitnije je ono u šta se uvjerava kupac. Npr. Kad bi prodavao ovo na slici kao pizzu promjera 30 cm, to ne bi bilo dopušteno, ali “veliko” je nejednoznačno.” Nakon ovog komentara stigo je i odgovor od strane drugog korisnika:

“Ako operateri mogu nazvat tarife unlimited / no limit i nakon 100GB ti spustit brzinu i sve legalno onda je i ovo legalna large pizza” navodi korisnik.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,