Srijeda, 16. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jeziva tajna: “U novoj kući odmah mi je bilo nešto čudno, a šok je uslijedio kada sam zavirila iza ogledala”

Preuzmite sliku

Otkrila je da su kuću prethodno koristili pripadnici narko kartela te je ustvrdila da se u vrtu vjerovatno krije do 25.000 dolara

Amerikanka Annabell Mickelson (18) koja se nedavno s porodicom preselila u Arizonu na TikToku je otkrila nešto čudno nakon nekoliko dana boravka u novoj kući, o čemu je obavijestila svoje pratitelje.

Na popularnoj društvenoj mreži otkrila je da je prvi put shvatila da se nešto jezivo događa kada je shvatila da je ogledalo u kupaoni u potpunosti pričvršćeno za zid.

Snimila je svog djeda i momka kako istražuju šta se nalazi iza ogledala nakon što su ga izvadili iz zida te sebe kako govori: ‘Malo me je strah’.

Iza ogledala pronašli su neke stare ormare, ogledalo je bilo dvosmjerno, a pronađeno je zajedno s nekim kablovima za koje se vjeruje da su korišteni za skrivene kamere.

– Imali smo pravo. To je dvosmjerno ogledalo, razbili smo ga, ali nema veze, dodala je na snimci koja je prikupila 121.000 lajkova i hiljade komentara od korisnika društvenih mreža.

U komentarima su krenule špekulacije o otkriću i mnoge sugestije, ali je Annabell u novom videu otkrila objasnila o čemu se radi.

– Sigurni smo da je to dvosmjerno ogledalo jer su ovu kuću koristili pripadnici narko kartela, rekla je utvrdivši da se u vrtu vjerovatno krije do 25.000 dolara jer je nedavno neko došao tražiti novac.

Bivši vlasnik je, prema njenim riječima, stalno organizovao zabave u kući.

– Postojale su kamere koje su vodile do stražnjih vrata  kako bi mogli pustiti ljude unutra. Sve nam je to ispričao jedan komšija koji je dolazio na zabave i znao je sve o njemu, otkrila je šokirana Annabell.

Niko od njenih pratitelja na TikToku nije naslutio o čemu se radi. Jedan je pratitelj napisao da i on u kući ima takvo ogledalo i da mu najmodavac ne dopušta da ga skine te da se uplašio nakon ovog otkrića, a druge je napisao da je bivši vlasnik na tom mjestu imao kablove zbog televizora pa je stavio ogledalo. (Jutarnji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje