Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Jeste li lukavi ili samo trebate malo mira? Šta prvo vidite na fotografiji, otkrit će vam odgovor

Preuzmite sliku

Treba li vam odmor, šta vas čeka u idućih nekoliko sedmica i čemu se trebate posvetiti saznajteiz pojma koji ste prvi ugledali na fotografiji.

 • Žena s kišobranom

  Damski suncobran koji ona nosi simbol je aristokracije, carstva, kraljevstva, ali isto tako i veze između neba i zemlje. Ako ste prvo vidjeli nju, znači da želite zaštititi sebe od svijeta, drugih ljudi, društva. Odmor i kreativnost pronalazite gledajući u nebo. Poruka za vas jest da se odmorite, okrenete više sebi, kreativnosti i duhovnosti.

  Muškarac s kovrčavom kosom

  On prikazuje lukavost, ideje, ali i realizaciju tih ideja kojom ćete doći do svojih ciljeva. Čekaju vas zanimljive promjene, imat ćete snage i bit ćete snalažljivi. Vrijeme je za akciju i uspjeh.

  Čamac

  Vi imate velike planove i jasne ciljeve, a u periodu koji dolazi u vaš dom ući će blagostanje. Nemojte se opterećivati, čuvajte sebe i svoje zdravlje. Provedite više vremena s porodicom i najbližima.

  Dim iz dimnjaka

  Previše ste zauzeti poslovima, tijelo traži malo mira. Uzmite malo više slobodnog vremena i iskoristite ga za stvari koje volite raditi. (vecernji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,