Ponedjeljak, 20. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jednorozi odlaze u zaborav: Stiže kralj plićaka s vodenim dometom do 18 metara

Preuzmite sliku

Tenk dolazi s crijevom koje se pričvrsti za top i izvlači vodu ravno iz bazena – ili pak vuče neku drugu vrstu tekuće municije prema izboru, a kretanje omogućuju otvori u vinilu…

Zaboravite na vodene balone i vodene puške, američka kompanija Pool Punisher ima jedno od najmoćnijih oružja za vodene spačke – tenk na napuhavanje s dometom od 15 do 18 metara uz koji je lako biti kralj bazena – ili plićaka. Pool Punisher je izrazito ponosan na svoj, kako kaže, prvi spremnik za napuhavanje s ugrađenim vodenim topom s impresivnim dometom.

  • Tenk dolazi s crijevom koje se pričvrsti za top i izvlači vodu ravno iz bazena – ili pak vuče neku drugu vrstu tekuće municije prema izboru. Izdržati može težinu od 135 kilograma.

  • Neke od kvaliteta koje ističu su čvrstoća izdržljivog vinila, dovoljno jakog za svakojake uslove. Kako kažu, svaka njihova igračka na napuhavanje prošla je stroge testove i izrađena je po najvišim standardima. Pool Punisher osmišljen je za vodene zabave kojima nedostaje adrenalina, a u svakom slučaju reakcije na ovakvu igračku neće izostati.

  • Tenk na napuhavanje ima i otvore predviđene za lamatanje nogama u Kremenko stilu, no bez obzira na utreniranost listova ne treba baš očekivati veliku brzinu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,