Nedjelja, 28. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

On je umro ali to ga nije spriječilo da svojoj supruzi pošalje poklon za Dan zaljubljenih (VIDEO)

Preuzmite sliku

Shelly Goley (52) je dobila od muža cvijeće za ovaj Dan zaljubljenih i poruku na kojoj piše „Budi jaka! Tvoj zauvijek, s ljubavlju, Jim“. To ne bi bilo neobično da on nije umro prije osam mjeseci od tumora mozga. Kada je saznala da se on sa cvjećarkom dogovorio da joj dostavlja cvijeće svake godine na ovaj datum, ostala je bez riječi.

 • suprug-poklon-cvijece-valentinovo
 • Jim Goley saznao je prošle godine da ima rak mozga. Doktori su mu rekli da je nemoguće da ga uklone i on je umro u junu prošle godine u svojoj 53. godini.

  Kada je za ovaj Dan zaljubljenih dobila cvijeće sa porukom „Srećan Dan zaljubljenih, dušo. Budi jaka! Tvoj zauvijek, s ljubavlju, Jim“, mislila je je da su joj buket poslala djeca, ali je od cvjećarke saznala istinu.

  – Sve dok ne umrem, dobijaću cvijeće za Dan zaljubljenih koje će mi biti potvrda njegove beskonačne ljubavi. On je nevjerovatan čovjek, što mi je dokazao i poslije smrti – kaže Shelly.

  Jim se oko svega dogovorio sa cvjećarkom u februaru prošle godine, kada je otkrio da ima glioblastom.

  Cvjećarka Jessie Row kaže da je Jim od nje tražio da njegovoj ženi svakog Dana zaljubljenih šalje cvijeće. Shelly je dva dana pred Dan zaljubljenih primila cvijeće i pozvala je Jessie.

  – Svi u cvjećari bili smo dirnuti njegovom pričom i onim što želi da uradi za nju. Mislila sam da se takve stvari dešavaju samo u filmovima – kaže Jessie.

  Shelly i Jim su se vjenčali 1986. godine i imaju dvoje djece, kćerku Eshely (28) i sina Coltona (25).

   

  (zena.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje