Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Iznajmio je sobu mladom bračnom paru, ali se ubrzo pokajao: Kada su otišli, istog trenutka je zvao policiju

Preuzmite sliku

Chris Sayeg iznajmio je sobu preko “Airbnb” jednom mladom bračnom paru, ali šteta koju su mu napravili veća je od novca koji je zaradio.

Naime, Sayeg je sobu u svojoj kući u Kanzasu, iznajmio 29-godišnjoj Rebbeci Sing i Josephu Cranu (23). Stan su uzeli za dvodnevni boravak, ali tokom tih 48 sati napravili su takav haos da je vlasnik morao da zove policiju.

  • Naime, Rebbeca i Joseph su se u sobi prvo drogirali, a potom razbacili sve po podu, odjeća i šminka bili su rasuti svuda, čak zaboli su dva noža u zid. Također, na posteljini je bilo ispljuvane krvi.

  • Chris, koji je objavio fotografije sobe na društvenim mrežama, kaže da šteta iznosi na hiljade dolara, koliko je koštalo da sve očisti i vrati u prvobitno stanje. Prije nego što je počeo sa čišćenjem sobe, Chris je pozvao policiju. Oni su zaplijenili pribor za drogu koji je par ostavio za sobom, a potom su Rebbeca i Joseph uhapšeni. Optuženi su za posjedovanje metatona i kokaina.

  • Vlasnik sobe, koji kaže da je svoju priču objavio kao upozorenje drugim potencijalnim domaćinima, rekao je da će nastaviti da sarađuje sa “Airbnb” ako mu kompanija pomogne da dobije “pravi sistem bezbjednosti koji mu je potreban da se osjeća ugodno”. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,