Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Izazvali burne reakcije: Djevojka u trgovinu ušla s partnerom kojeg vodi na povodcu kao psa

Preuzmite sliku

U trgovinama često imamo priliku vidjeti ljude koji se ponašaju svakako, kao i na drugim javnim mjestima, ali ipak nas uvijek iznova iznenade svojim postupcima.

U jednoj trgovini u Los Angelesu kupci su imali priliku svjedočiti nečem sasvim neobičnom, djevojka svog dečka u trgovinu vodi s uzicom. Fotografija ovog para uslikana je u trgovini zdrave hrane Erewhon te je podijeljena na Twitteru, gdje je brzo postala viralna i prikupila više od sto hiljada lajkova. Riječ je zapravo o domini odjevenoj u oskudnu odjeću, koja svog pokornog partnera vodi u kupovinu.


Ubrzo su je korisnici Twittera uspjeli pronaći na drugim društvenim mrežama, riječ je o djevojci poznatoj pod imenom Gospodarica Lark. ,,Bila sam vani sa svojim pokornim partnerom i prijateljima, snimajući video i kupujući. Zaustavili smo se u Erewhonu. Bilo je mnogo kamera i pozornosti, ali zaštitar nas je pustio da uđemo i kupimo sve što trebamo.”, objasnila je Lark.

Na tvrdnje drugih kupaca da je bičevala svog pokornog, rekla je: ,,Udarila sam ga palicom, ali ne više od dva puta. Pokušao mi je dodirnuti nogu previsoko na bedru, što mi se nije svidjelo.”

U blizini tada nije bilo djece ni bilo koga. Ipak, njihovo ponašanje prouzročilo je burnu reakciju na društvenim mrežama, ali i podijeljena mišljenja. Dok neki nisu vidjeli ništa loše u njihovu načinu života, mnogi su ih osudili zbog dolaska na javna mjesta, gdje se mogu nalaziti djeca. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,