Ponedjeljak, 30. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Izaberite put do kućice i saznajte šta biste trebali promijeniti u životu

Preuzmite sliku

Ovaj test pomoći će vam odrediti šta vam je trenutno najviše potrebno.

Ilustracija prikazuje tri kuće različitih boja. Odaberite put do najprivlačnije kuće i pročitajte značenje.

 • Žuta kuća

  Odabrali ste put s bijelom strelicom i koji vodi prema žutoj kućici sa simbolom dobitka, a to je pšenica. Fokusirani ste stalno na obavljanje stvari i osjećate se bolje kad je svaki zadatak završen. Dobro je imati ambicije, ali pokušajte im ne dopustiti da kontroliraju vaš život. Trenutno su potrebna financijska ulaganja da bi se postigao željeni rezultat.

  Plava kuća

  Odabrali ste put s “tamnom” crnom strelicom koji vodi prema plavoj kući iznad koje lete ptice, što obično ukazuje na društvenost, jer su ptice simbol komunikacije. Potreban vam je razgovor, komunikacija, raspravljanje o temi koja vas muči, čak i ako je teška. Trenutno ciljate na nešto i ne dopuštate da vas išta odvrati od planiranog puta. Morate odrediti smjer, pauzu i vrijeme završetka svega u šta ste uključeni na ovaj ili onaj način.

  Zelena kuća

  Odabrali ste put s “tihom” plavom strelicom i kuću s pozitivnom bojom sa simbolom rasta, a to je drvo. Ovaj život ne živite sami, ima i onih koji slijede isti put kao i vi. Tražite znanje, savjet i preporuke od ljudi koje cijenite i tako ćete moći neprestano rasti kao osoba. Budite strpljivi prema onome što vam život donosi. (atma.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,