Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Istraživanje: Najprivlačniji muškarci su samohrani očevi

Preuzmite sliku

Servis za online upoznavanja partnera Zooks uradio je istraživanje o tome koji tipovi muškaraca su najprivlačniji ženama.

Rezultati su začudili jer su mišićavi momci ispali iz igre, a najpoželjniji su samohrani očevi. U istraživanju je učestvovala 3.051 žena koja nije u vezi, a analizirane su 301.242 poruke. Zaključak je da je došlo vrijeme za samohrane očeve. Više od 92% žena je otvorena za vezu sa samohranim očevima, dok ih je 55% veoma zainteresovano.

  • Iznenađenja tu ne prestaju jer ih je 86% kazalo kako im odgovara oblik tijela koji imaju ti očevi, a u prvom planu nije “six pack”. Čak 41% žena je kazalo kako bi odgovorilo na poruku samohranom ocu koji nema mišića.

    Ovo je vidljivo povećanje u odnosu na 2016. godinu kada ih je 83% izjavilo da bi izašlo na sastanak sa samohranim očevima. Žene vjeruju da samohrani očevi imaju osjećaj odgovornosti za drugu osobu i shvatili su da nisu centar svemira. Također, vjeruju se da su oni brižni, strpljiviji, odgovorniji i razboritiji od ostalih muškaraca. (Azra.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje