Ponedjeljak, 17. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Hvalio se fotografijama novog doma pa ga majka upozorila na sramotni odraz u staklu

Preuzmite sliku

S terase je fotografisao pogled na kuću i te fotografije poslao majci i prijateljima, ali šta je učinio shvatio je tek kada mu je 62-godišnja majka Carol odgovorila na poruku

Kada se britanac Chris Key odselio na popularni španjolski otok u Atlantskom oceanu, Tenerife, novim se domom odmah pohvalio svojoj majci i prijateljima. S terase je fotografisao pogled na kuću i te fotografije poslao majci i prijateljima, no što je učinio shvatio je tek kada mu je 62-godišnja majka Carol odgovorila na poruku.

– Zar se tako sada hoda po Tenerifima? Ako je tako, onda mislim da smo tvoj tata i ja spakovali previše stvari – napisala mu je ona, pisao je The Sun.

Naime, 40-godišnji Chris fotografije je snimao potpuno gol jer se takav sunčao na terasi, a njegov odraz vidio se na staklu na vratima.

  • Iako mu je, priznaje, bilo neugodno, na kraju se dobro nasmijao jer ga je njegova majka ionako vidjela golog, samo ne jedno duže vrijeme. – Zanimljivo je kako je jedino moja mama to primijetila, a niko od mojih prijatelja nije vidio dok im ja nisam rekao – rekao je on. (Vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,