Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi koji prema statistikama imaju najveće šanse za dobitak na lotu

Preuzmite sliku

Kad je riječ o igrama na sreću, najsretnije su Ribe, a najmanje sreće imaju Strijelci.

Igrate igre na sreću, a nikad ništa ne dobijete? Možda krivca možete pronaći u – horoskopu! Naime, Daily Mail objavio je ko su najsretniji horoskopski znakovi kad je riječ o pitanju igre na sreću.

Na prvom se mjestu nalaze Ribe koje su tokom prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od ijednog drugog znaka. Oni rođeni između 19. februara i 20. marta osvojili su 11,6% svih dobitaka na lutriji.

Odmah iza Riba nalaze se Blizanci, a igrači ovog horoskopskog znaka osvojili su 9,9% dobitaka, a jedan posto manje ima Djevica s 8,9% i Vodenjak s 8,5%

Najnesretniji horoskopski znak je Strijelac jer je samo šest posto pripadnika tog horoskopskog znaka osvojilo jackpot na lutriji. Glasnogovornica australske lutrije Lauren Cooney rekla je da bi bilo zanimljivo vidjeti hoće li se nastaviti ovakav trend.

“Na Ribe se uvijek gleda kao na velikodušne i suosjećajne, s dubokim osjećajem ljubaznosti i samilosti. Bilo bi zanimljivo vidjeti što se dogodilo s njihovim dobitkom na lutriji, odnosno jesu li ga podijelili s najbližima”, prenosi Večernji list.

Tablica s horoskopskim znakovima i postotkom pobjednika u ukupnom broju dobitnika:

Ribe 11.6%

Blizanci 9.9%

Djevica 8.9%

Vodenjak 8.5%

Škorpion 8.5%

Bik 8.5%

Rak 8.2%

Lav 7.7%

Vaga 7.7%

Jarac 7.7%

Ovan 7.5%

Strijelac 6%

*Horoskopske savjete i objave ne treba shvaćati previše ozbiljno, objavljeni su u svrhu razonode

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,