Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Hit selfie: Majka se našminkala onako kako je njena kćerka nacrtala prije 10 godina

Preuzmite sliku

Ljudi često kažu da je ljubav majke bezuslovna. I zaista je teško raspravljati se oko toga s obzirom na sve sitne ludosti koje majke moraju podnijeti, piše Bored Panda.

Bilo da se radi o beskrajnim krikovima, vrisku, skupocjenim poklonima na novogodišnjoj listi njihove djece, ludim modnim izborima, frizurama itd., mame su to podnosile sa najsvjetlijim osmijesima na licu. Čak se i vesele oko svakog malog postignuća svoje djece, bilo da je to dječji korak ili najstrašniji portret njih ikada. Sve što mama vidi je da je dio napretka i to je sve što jedino želi za svoje dijete, prenosi Tuzlanski.ba.

Ova super mama je odlučila da je najbolji način da proslavi umjetnički pokušaj svog djeteta da stvori izgled sa crteža šminkom, da napravi selfie s portretom za usporedbu i postavi ga na internet kako bi se cijeli svijet mogao diviti.

  • Njena kćerka Mia nacrtala je pravo remek-djelo još kao dijete, podvlačeći sve detalje svoje mame iz njene perspektive, poput podočnjaka ispod očiju, dramatičnih crnih trepavica, smiješnih obrva i tri linije zuba. Iako se pobrinula da replicira izgled što je bliže moguće, dodajući crvene usne i crtajući jedinstvene trepavice na kapcima, ovdje nam stvarno nedostaje treća linija zuba!

    Ponosna mama našalila se da, iako se ona nije mnogo promijenila otkad je njena kćerka nacrtala taj portret prije 10 godina, ona sada ima “manje trepavice”. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,