Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Haljina pokrenula veliku raspravu: Je li primjerena za vjenčanje?

Preuzmite sliku

Gotovo svaka djevojka na svom vjenčanju želi biti u središtu pažnje, ali to je teško postići ako vaši gosti dođu neprimjereno odjeveni.

Jedna žena na društvenim mrežama pokrenula je veliku raspravu oko haljine koju je nosila na vjenčanju svoje prijateljice, a mnogi su bili protiv njene odjevne kombinacije, prenosi Daily Mail. Rasprava je krenula kada je jedna korisnica Reddita na svom profilu podijelila fotografiju mladog para te kritizirala njenu haljinu.

  • “Zgodni gosti na vjenčanju, ali ukrala je svu pažnju prozirnom haljinom”, istaknula je u objavi. Fotografija prikazuje muškarca u plavom odijelu, ali svu pažnju privukla je njegova partnerica u crvenoj prozirnoj haljini. Iako su izgledali fantastično, mnogi smatraju da haljina nije primjerena za vjenčanje.

    “Neko je pokazao sve u ovoj haljini! Da imam tijelo kao ona, i ja bih se tako odijevala svaki dan. Ali imam osjećaj kao da ima nekih razmirica s mladenkom. Ta haljina neprimjerena je za vjenčanje”, komentarisala je jedna žena.

  • “Da gornji dio nije proziran, bila bi u redu za vjenčanje. Slatka je haljina, samo ne za ovaj događaj”, složila se s njom jedna korisnica. “Sve ovisi o krugu prijatelja koji imate. Da je ovo moje vjenčanje, ne bih imala problema. Izgleda stvarno dobro”, komentirala je druga korisnica. “Da se netko takav pojavi na mom vjenčanju, ne bih ni reagirala. Odgovara joj odlično i ništa joj ne ispada, tako da je dobra za nju”, glasio je još jedan komentar. (vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,