Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Greškom poslala SMS i nakon tri godine se vjenčali unatoč velikoj razlici u godinama

Preuzmite sliku

Kasey Bergh (53) vjenčala se s Henryjem Glendeningom (23), a upoznali su se nakon zabune

par-greska-sms-vjencanje2Nevjerovatne ljubavne priče uvijek su moguće. Kasey Bergh (53) prije tri godine sasvim se neočekivano zaljubila u potpunog stranca iako je vjerovala da neće pronaći novu ljubav nakon razvoda.

Dok je bila na poslovnom putu u Denveru, greškom je poslala SMS poruku na broj za koji je mislila da je od kolegice koju je pozvala da se druže, piše Metro.

No, poslala je poruku Henryju Glendeningu (23). Iako bi većina ljudi ignorisala sms, on joj je odgovorio da “ne žuri na posao, došao bi se podružiti”. Nastavili su se dopisivati, a sedam dana kasnije su se i upoznali. Uslijedili su novi susreti tijekom kojih su pričali o velikoj razlici u godinama koja Henryju nije smetala.

Henry je rekao da mu je inspiraciju dala knjiga “Tajna” u kojoj piše da pozitivno razmišljanje može svakoj osobi promijeniti cjelokupni svijet. Bio je zaglavio na poslu koji ga nije zadovoljavao, ali i u nesretnoj vezi te je odlučio odgovoriti na poruku.

“Razlika u godinama ništa ne znači. Bili smo već toliko povezani na jednoj dubljoj razini i od samog početka oboje smo se osjećali da smo na istoj valnoj dužini”. S Henryjem se slaže i Kasey: “Bila sam posve prihvatila da sam sama i da nikad neću pronaći dečka. I tada je došao Henry“.

Par vjeruje u sposobnost sretnog slučajnog otkrivanja.

Ovo ljeto, tri godine nakon što su se upoznali, par se vjenčao ispred zida kraj rijeke Mississippi. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje