Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Gospođica Fox iz Londona ima neobičan hobi: Vodi muškarce na lancu kroz grad (VIDEO)

Preuzmite sliku

Na društvenim mrežama pojavio se bizarni snimak na kojem se vidi kako žena obučena u crno, šeta muškarca na lancu kroz prometnu željezničku stanicu u Londonu. Muškarac je bio obučen skroz u crno, hodao je “na sve četiri” i nosio znak na kojem je pisalo: “Na uslovnoj za gospođicu Fox”.

Na stanici je nastala potpuna pometnja, a putnici i osoblje nisu mogli da vjeruju šta vide. Sve vrijeme žena, gospođica Foks, stajala je mirno u blizini i držala lanac koji je muškarcu zakačen oko vrata.

Ona je nosila kožnu kratku suknju i visoke štikle, a u nekom trenutku čak je i ćaskala sa policajcima. Prema njihovim riječima, u ovom slučaju nije bilo nikakvog razloga za privođenjem.

“Bili smo svjesni situacije i reagovali smo. Međutim, nije počinjeno nikakvo stvarno krivično djelo i nije bilo hapšenja ili upozorenja. Razgovarali smo sa parom, a oni su ubrzo napustili stanicu”, rekli su u policiji. Osoba koja se na Twitteru predstavlja kao gospođica Fox, šerovala je snimak sa stanice i objasnila o čemu se radi.

“Volim javno poniženje. Zaposleni u mreži željeznica i javnost su fascinirani, ispratili su me iz stanice kao da sam filmska zvijezda. Sveštenik je imao ogroman kez na licu. Policija mi je rekla kako ovo nije viđala na stanici, a ja sam im rekla da se naviknu na to”, napisala je osoba pod ovim nazivom na Twitteru. (Telegraf)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,