Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Game of Thrones apartman u njujorškom hotelu

Preuzmite sliku

Igre Prijestolja možete gledati iz bilo kog dijela svijeta, ali legendarni završetak priče poput ove, definitivno zaslužuje impresivni ambijent, zar ne?

Ovim etosom se vodi The Refinery Hotel smješten u New Yorku, koji sada poziva fanove da posjete njihov Lannister Lair apartman, specijalno dizajniran za najveće ljubitelje ove serije. Sa cijenom od 596 dolara po noćenju, ova soba sadrži brojne pogodnosti koje će se poklopiti sa vašom ljubavlju prema GoT serijalu, prenosi luxlife.rs.

Na primjer, tu se za početak nalaze luksuzni krzneni pokrivači, Dragon Egg svijeće i tematski room service meni u kom možete uživati. Dekadentna gozba između ostalog uključuje Braavos Branzino – grilovanog morskog brancina sa bademima i maslinama, Feast of Winterfell – svinjsko meso sa keljom i narom, i Dragon Snack – rebarca bez kostiju. Gosti takođe mogu uživati u vinu koje prati svaki obrok, iz odgovarajućih pehara naravno.

Na svom zvaničnom sajtu, hotel ovako opisuje iskustvo specijalnog apartmana: “Oni koji ga bukiraju, garantovano će organizovati najbolju zabavu za gledanje epizode, a dan će provesti u uživanju u hrani i piću poput kraljeva i kraljica”. GoT apartman u Rafinery Hotelu dolazi sa neograničenim pristupom HBO i HBO Go servisa, a dostupan je za bukiranje sve do finala serije, koje će biti emitovano 19.maja. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,