Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fore na koje pada većina djevojaka!

zavodjenjeZA
Preuzmite sliku

Pokušaj prilaska djevojci možda i nije najlakša stvar koju ste ikad učinili, posebno kada vam se ona sviđa i kada vam nedostaju riječi.

\"zavodjenjeZA\"Postoje neke klasične fore, koje su vrlo efektne.

Koristeći njih u kombinaciji sa iskrenim i šarmatnim osmijehom, uspjeh u pokušaju zavođenja i šarmiranja žena vam je zagarantiran.

Još ako na sve to dodate vaš izgled, koji nije toliko dio vaše fizičke konstitucije, koliko samopouzdanja, pogodak je siguran.

Ćao!

Vjerovali ili ne, najjednostavnija i najefektnija fora ikad je \”Ćao\”. Smiješno je koliko je jednostavna, a koliko djevojke padaju na nju.

Žene očigledno vole nepretenciozne pristupe, a uz to, ovo je najnormalnija i prirodnija stvar koju možete reći ženi, prije nego počnete s njom pričati o bilo čemu.

Naravno, veoma je bitno da imate šta reći nakon te prvobitne riječi \”Ćao\”, jer u suprotnom ste ga ispuhali. Savjet je i da se nasmijete kada izgovarate to \”Ćao\”, pošto osmijeh zaista može biti razoružavajući.

Zašto dama stoji sama?

Fora koju koristite uvijek ovisi od djevojke kojoj prilazite. U nekim slučajevima, zaista je teško definirati kojem tipu djevojke pripada meta, ali postoje neke stvari koje pale kod svih i u svim prilikama.

\”Primijetio sam da stojiš i pomislio da te ne mogu ostaviti tako samu\”, ovo je dobar način da priđete djevojci koju ste zaista primjetili i koja vam se dopala. Učiniti ćete da se osjeća posebno, a onda će vam se vjerojatno nasmiješiti i dati vam šansu da započnete razgovor.

Otrcane fore koje pale

Ukoliko ste odlučili koristiti baš otrcanu foru, uvijek možete odabrati neku od opcija poput \”Pa ja te stvarno ne poznajem od prije. Kakvo traćenje vremena je bio moj život do sada.\”

Važno je da natjerate ženu da se nasmiješi ili nasmije, čak i ako je fora korištena ili obična. Žene vole muškarce koji imaju smisla za humor i koji može flertuje, ali bez pretjerivanja. Ovo vam daje dobru priliku za to.

Romantika

S druge strane, ukoliko želite zvučati romantično, ali istovremeno i zanimljivo, možete joj reći i nešto poput \”Jesi li ikad upoznala momka koji nije mogao ne prevaliti ovu udaljenost samo kako bi vidio tvoj osmijeh?\”

Ovo bi mogla biti fora – ubojica, pogotovo ako se upotrijebi na ženi koja zaista ima lijep osmijeh i koja je uvjerena u to. U svakom slučaju, žene cijene kada muškarci primijete stvari na njima, pogotovo ako je u pitanju neki njihov specifičan izraz na licu, tako da igrajte na tu kartu ako želite je šarmirati.

Izvor: Infobar.ba / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: