Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Dvije godine slavila sinu rođendan na pogrešan datum: ‘Bila sam sigurna da se tada rodio’

Preuzmite sliku

Mama troje djece Emily Vondrachek objavila je na TikToku video u kojem priznaje da već dvije godine rođendan svog drugog djeteta slavi na pogrešan dan.

Nakon rođenja djeteta, majke se rijetko stavljaju na prvo mjesto.

“Upravo sam razgovarala s njegovim pedijatrom, a spomenuo je da je moj sin rođen 25. u mjesecu”, priča ona i dodaje: “Ali on je rođen 26., ja sam mu mama, valjda ja znam…”

Pedijatar joj je na to odgovorio da je ipak rođen 25., a da mu dokaže da je u krivu Vondrachek je odlučila provjeriti svoj Facebook i kad je na njemu napisala da je stigla druga beba, piše The Sun.

Provjerila sam. Stvarno je rođen 25.“, rekla je posramljeno. U videu je objasnila da joj taj sin čak nije ni prvo, već drugo i srednje dijete, a onda je nekoliko puta ponovila “Ja volim svoju djecu, ja volim svoju djecu... ”

Svoju je grešku, kaže Vondrachek, odmah objavila na TikToku da drugim mamama pomogne da shvate vide da ‘i nisu tako grozne’.

“Ja sam se danima grizla kad sam svom djetetu pogriješila ime; neko me pitao kako se zove i rekla sam Ron, a ime mu je Harper”, ispričala je jedna pratiteljica.

@thevondyfam How’s your day going? #momfail #mombrain #parenting101 #sahm ♬ original sound – Emily Vondy

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,