Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Držač čaše za vino, više ne morate ispuštati čašu dok se tuširate ili šminkate

Preuzmite sliku

Mnogima od pjenušava kupka se čini kao savršen kraj napornog dana, ali za sve one koje nemaju kadu i topli tuš može biti odlična alternativa.

U filmovima se pjenušave kupke često povezuju s čašom omiljenog vina te muzikom  u pozadini za maksimalan užitak. Ali, u stvarnosti to ne izgleda uvijek tako idilično. Vrlo često nemamo gdje staviti čašu pa riskiramo da nam se izvrne u kupku. Upravo je zato izmišljen zanimljiv držač za čaše.

  • Ovaj držač može se pronaći na Amazonu po cijeni od 9,99 funti, odnosno 89 kuna, a vrlo jednostavno se postavlja na pločice. Osim za pločice, idealno je i za staklene površine pa ga možeš staviti i na stranice i vrata tuš kabine. Osim u tušu ili kadi, vino ti može biti pri ruci i dok se spremaš za izlazak, a u tom slučaju ovaj držač može biti zalijepljen za ogledalo.

    Držač je napravljen od plastike koja može u perilicu suđa, a i sigurna je za reciklažu. Također, prije nego što prvi put stavite čašu, držač mora biti zalijepljen 24 sata kako bi se dobro primili ljepilo. (Miss7.hr)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,