Nedjelja, 25. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Dok je mlada koračala prema oltaru, mladoženja tipkao po mobitelu

Preuzmite sliku

 Na mnoštvo videozapisa raširenih po društvenim mrežama često gledamo reakcije mladoženja (suzne oči pune ljubavi) na njihove prekrasne zaručnice koje koračaju ka oltaru – pa se podrazumijeva da su vjenčanja uistinu slavlja ljubavi.

Nažalost, isto se ne može reći za jedan par koji se vjenčao prije četiri godine. U nedavno podijeljenom videu na TikToku, kreatorica digitalnih sadržaja Taylor Loren objavila je videozapis s dana svog vjenčanja. Video prikazuje njenog supruga s natpisom: “Prije četiri godine prošetala sam prolazom do oltara kako bih se udala za ljubav svog života. To je bio jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka u našem životu. A moj suprug učinio je najromantičniju stvar…“ nakon čega se mladoženja prestaje smiješiti i „provjerio je svoj prokleti telefon.“

Video je odmah postao popularan.  U Loreninu videu njen suprug Russell objasnio je zašto provjerava svoj telefon. Razlog: “jer kriptovaluta nikad ne spava.“!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by taylor loren 💫 (@taylor.loren)

Umjesto da gleda kako ljubav njegovog života šeće prolazom, ovaj je mladoženja zaključio da mora provjeriti tržište. Postavlja se pitanje: ako ne može obratiti pažnju na tebe u jednom od najvažnijih dana vašeg života, hoće li obratiti pažnju na tebe u vašem braku?  Svaka bi se supruga trebala osjećati važnom i ne bi se trebala natjecati s mobitelom. Baterija supruge nikada se neće isprazniti. Kad završi s listanjem Twittera i gledanjem videozapisa na YouTubeu, supruga će i dalje biti tamo.

Prošle su četiri godine otkako su se Taylor i Russell vjenčali, a čini se da se dobro nasmijala cijeloj muci koja je postala popularna na Internetu. Dok su njihova sreća i uspješan brak danas i dalje sjajni, priča ne završava baš tako dobro za svakoga. (Miss7.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,