Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Dogodilo se u milisekundi: Rođendanski poklon slavljenici odletio u zrak

Preuzmite sliku

Tragikomičan trenutak dogodio se na rođendanskoj proslavi 37-godišnjakinje Nikki Walker kada je krenula otvarati svoj poklon koji je – odletio.

Majka dvoje djece Nikki slavila je rođendan u svom vrtu u Glasglowu, a kada je došlo vrijeme za otvaranje poklona, posegnula je za balonom koji joj je poslala njena 69-godišnja majka Carol, a koja nije mogla biti na rođendanu.

Dok je otvarala poklon, nije vidjela na vrijeme da balon nije bio pričvršćen uz kutiju te je brzo odletio u zrak i tako odnio priljepljene novčanice ukupne vrijednosti od 100 funti sa sobom, prenosi Daily Mail.

– Dogodilo se u milisekundi! Nisam imala priliku reagirati na vrijeme, svi su bili u šoku, kazala je Nikki.

– Bila sam toliko uzbuđena dok sam ga otvarala da nisam ni pomislila da će novci biti na balonu, a ne u kutiji, nastavila je te nadodala kako se ”osjećaja glupom jer kome pada na pamet otvarati balon pun helija po vjetrovitom vremenu”.

Ovaj događaj malo je upropastio atmosferu, kaže, no barem obitelj sad ima video kojem se mogu nasmijati. Čak su se i bacili u potragu za nestalim balonom, no zasad nisu našli ni balon ni novce.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje