Srijeda, 6. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka testira zauzete muškarce, žene je same kontaktiraju i prijavljuju svoje partnere na test lojalnosti

Preuzmite sliku

Georgia Rose je posljednjih sedmica postala viralna postavši tester lojalnosti to jest  neko ko će kontaktirati dečke na društvenim mrežama da vidi da li bi bili otvoreni za prevaru.

Djevojka iz Essexa bila je preplavljena zahtjevima, ali je odlučila  da nastavi dalje nakon što joj je kako je ona nazvala ga ‘ljubavni miš’ slomio srce. Njen test lojalnosti uključuje započinjanje razgovora sa zarobljenim muškarcima tako što će ući u njihove DM-ove – a neki od rezultata su bili pogubni, piše Daily Star.

Najnovija razmjena poruka uključivala je muškarca u petogodišnjoj vezi koji je tvrdio da je samac i da bi bio voljan da je sretne u hotelu. No to nije jedan od njenih najrazornijih slučajeva, postojao je i momak čija je djevojka bila trudna, prenosi Tuzlanski.ba.

U intervjuu za Daily Star, 20-godišnjakinja je rekla:

Ona je bila jedna od prvih djevojaka koje su me kontaktirale, a tek se pomirila s njim zbog bebe. Bila sam malo nesigurna jer je u pitanju bilo dijete. Pitala  sam je da li je hiljadu posto sigurna i rekla je da zaista mora da zna.”

I iako je budući otac priznao da ima devojku, u jednom odgovoru Georgiji je rekao:  „Ali ne vidim ništa loše u tome da se upoznamo.”

Nastavio je da traži njen Snapchat, ali do tada je njegova trudna partnerka čula dovoljno. Georgija koja je trenutno slobodna, prisjetila se:

„Sutradan je otkrila svoj spol i to joj je bilo srceparajuće. Rekla je da joj je to bilo dovoljno da to prekine, a sutradan mi je rekla spol bebe što joj je drago.”

Georgia je do sada uradila do 20 testova lojalnosti, a samo sedam ili osam muškaraca su pokazali jasnu odanost – bilo tako što su je blokirali ili odmah obavijestili svoje devojke. A neki od muškaraca koji su uhvaćeni na djelu nisu dobro reagovali.

“Uvijek ih blokiram, ali jedan je ušao vrlo brzo prije nego što sam uspjela. Odmah je počeo da vara svoju devojku i samo je rekao nešto poput ‘odvratna si i smeće’, ali on je bio taj koji je varao i jednostavno nije bio srećan što je otkriven.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje