Subota, 12. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka na online nastavi komentarisala izgled profesora, a zaboravila isključiti mikrofon

Preuzmite sliku

Gotovo cijelu ovu godinu sastanke i predavanja vodili smo online, a u kratkom roku mnogi su naučili da uvijek treba i nekoliko puta provjeriti jesu li mikrofon i kamera isključeni kako se ne bi vidjelo i čulo sve što radimo i pričamo.

Oni koji se do sada nisu time opterećivali mogli bi početi kad vide primjer djevojke koja je rekla nešto neprimjereno – i to tokom nastave. Naime, tokom predavanja putem Zooma nije se mogla koncentrisati na gradivo jer je sve vrijeme gledala u profesora koji je, kako ona kaže, jako seksi.

@phoebeluci9sorry 4 exploiting u my sexy guest lecturer man, respectfully dropping out now ##zoom ##zoomuniversity ##hisfacewent😲 ##ScaryStories

♬ Sexy Professor Zoom Fail – phoebeluci9

Mobitelom je snimila ekran kompjutera s fokusom na profesora i prokomentarisala: “Kako je ovaj čovjek seksi. Slušala bih ga sve vrijeme, nebitno o čemu govori.”

Njegov izraz lica dao joj je do znanja da je on, kao i svi prisutni na nastavi, čuo sve što je rekla. “Nadam se da je shvatila da joj je mikrofon uključen… Nastavimo dalje s gradivom”, rekao je. Ljudi su u komentarima pisali kako ih je ovaj video nasmijao do suza te kako ne mogu ni zamisliti njen sram kada je shvatila šta se dogodilo. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,