Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka kupila šest vjenčanica, ali još uvijek je solo i niko je nije zaprosio

Preuzmite sliku

Nije neobično da ljudi planiraju elemente svog vjenčanja od malih nogu, mnogo prije nego što su uopše upoznali osobu s kojom se žele skrasiti.

No, dok većina vas možda ima predodžbu o vjenčanju iz snova, jedna je žena počela kupovati stvari za svoj veliki dan – iako nije ni u vezi. U recenziji objavljenoj na Redditu, žena je objasnila da je već naručila ne jednu nego šest različitih vjenčanica, a, kako prenosi Mirror, sada samo treba dečka ili djevojku da je zaprosi.

Njena anonimna recenzija napisana za trgovinu vjenčanica glasila je: “Vau! Naručila sam 6 vjenčanica i ovo je bila ta. Samo što me još niko nije pitao da se udam za njih! Ali sada sam spremna kad se to dogodi! Rastezljiva je i savršene je dužine. Obožavam ovu haljinu! Sada samo trebam ženu ili muškarca — otvorena sam za sve.”

Žena je haljini dala savršenu ocjenu od pet zvjezdica, a njenu je objavu ocijenilo “korisnom” 145 ljudi. I objava je podijelila ljude na Redditu, jer su mnogi inzistirali da se ženino ponašanje ne čini “zdravim” ili “normalnim”.

“Tužno je što postoje žene koje žele pronaći supružnika za ceremoniju, a ne suprotno. Kažem žene jer je to češće kod žena, pretpostavljam iz tužnih kulturoloških razloga”, rekao je jedan korisnik. “Ne razumijem kako ovakvi ludi pronalaze nekoga ko se želi oženiti njima. Kako može to podnijeti?”, pitao se drugi korisnim.

Drugi komentatori branili su ženu od kritika, navodeći da nema ništa loše u tome da bude “samouvjerena” i da ima pozitivnu “energiju” prema ideji o braku.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,