Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dječak trebao napisati zadaću o svom heroju, pa opisao tatino ‘spašavanje’ mame u spavaćoj sobi

Preuzmite sliku

Svaki roditelj našao se u situaciji kada ga vlastito dijete osramoti pred drugima.

Jedna majka to je doživjela s učiteljicom njenog sina kada je u domaćoj zadaći otkrio neugodne detalje o njezinom seksualnom životu. Kako piše The Sun, dječak je imao zadatak napisati ko je njegov lični heroj i zašto je odabrao baš tu osobu. On je odlučio pisati o svom ocu, ali priča koju je odabrao nije bila primjerena za školu.

Moj tata je heroj jer je spasio moju mamu od odlaska na nebo. Moja mama bi bila mrtva da moj tata nije bio tako hrabar. To se dogodilo prošle sedmice. Mogao sam čuti mamu kako vrišti u spavaćoj sobi. ‘O Bože, dolazim, dolazim.’ Bio sam uplašen jer nisam htio da mi mama umre. Otrčao sam u njihovu spavaću sobu. Noge su joj bile u zraku. Bog ju je pokušao povući, ali tata je bio na njoj i držao je. Toliko puta ju je gurnuo dok Bog nije pustio”, napisao je u svojoj zadaći.

  • Učiteljica je zadaću ocijenila dvojkom te ostavila bilješku u kojoj je tražila da vidi dječakove roditelje. Majka je kasnije njegovu domaću zadaću podijelila na Facebooku te napisala:

    Uvijek provjerite domaću zadaću svog djeteta prije nego što je preda.” Objava je brzo postala viralna te nasmijala druge roditelje i korisnike društvenih mreža.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,