Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dječak čije ime je Corona požalio se Tomu Hanksu da ga ismijavaju: Glumac oduševio svojim potezom

Preuzmite sliku

Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson prve su slavne osobe koje su javno objavile da su pozitivne na koronavirus te su ostali u izolaciji 2sedmice u Australiji gdje su se našli zbog poslovnih obveza.

Za vrijeme borbe s virusom, 8-godišnji dječak iz Australije poslao je pismo podrške Hanksu u kojem je između ostalog napisao da ga u školi ismijavaju zbog njegovog imena.

Naime, dječak se zove Corona De Vries i požalio se kako je tužan jer ga druga djeca u školi zezaju.

“Volim svoje ime, ali u školi me nazivaju koronavirusom. Jako sam tužan i ljut kada me ljudi tako nazivaju”, napisao je dječak.

Nakon što se glumački par potpuno oporavio od koronavirusa, Tom se sjetio Corone i poslao mu svoju pisaću mašinu marke Corona na kojoj mu je napisao i pismo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

“Mislim da će ti ova pisaća mašina odgovarati. Zbog tvog pisma moja žena i ja smo se osjećali divno. Hvala ti što si tako dobar prijatelj. Prijatelji čine da se njihovi prijatelji osjećaju dobro kada su na dnu. Vidio sam te na televiziji. Iako sam se vratio u Ameriku i sada sam potpuno zdrav, zbog tvog pisma se i dalje osjećam bolje”, napisao je Hanks.

  • “Pitaj roditelje kako funkcioniše ova pisaća mašina pa mi napiši još jedno pismo. Imaš prijatelja u meni”, zaključio je glumac. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje