Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Čestitkom izazvala bijes snahi i sinu: Svekrva im nabrojala koliko su joj dužni

Preuzmite sliku

Jedna žena je na TikToku otkrila kako je pobjesnila na svoju svekrvu nakon što im je ona poslala božićnu čestitku s detaljnim popisom svega što je na njih potrošila u 2020. godini.

Također je dodala da joj to nije prvi put.

Žena je na TikToku objavila isječak njene božićne čestitke na kojoj su sprijeda bile ptice s unaprijed ispisanom blagdanskom porukom. Međutim, u čestitci je svekrva dodala i popis svega onog što je ove godine potrošila na njih.

– Dakle, ovo je moja svekrva. Ovaj video želim podijeliti s vama samo kako bih vas posjetila da nema uvijek potrebe da dobijete ili poklanjate božićni poklon – rekla je.

– Umjesto da samo kaže da ne može kupiti poklon ili da je ove godine dala više nego dovoljno, poslat će čestitku. A, u njoj će napisati sve račune koje je platila za nas i dodati ‘Sretan Božić’ – dodala je ova žena.

@sageandwineHere’s one of THOUSANDS of stories.♬ original sound – user3837793390001

Ona je otkrila kako im je svekrva ustupila finansijsku pomoć nakon što su ostali bez posla – i nije mogla odoljeti da ih ne podsjeti na to.

– Mogla je samo poslati čestitku bez da nas podsjeća na to – dodala je.

Njezin video ima više od tisuću pregleda, a brojni su osudili njezinu svekrvu što ih podsjeća na svoju pomoć, piše The Sun.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje