Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Carinici tražili oružje a našli najveći penis na svijetu

Jonah-Falcon
Preuzmite sliku

Jonah Falcon zvanično je čovjek sa najvećim penisom na svijetu, on je nedavno doživo neobičan incident na californiskom aerodromu.

\"Jonah-Falcon\"Carinici su mislili da Falcon ima sakriveno oružje između nogu, da bi se ubrzo ispostavilo da je u pitanju njegov penis, koji je dugačak 23 centimetra.

Četrdesetjednogodišnjak koji je inače rodom iz New Yorka, nije se mnogo naljutio na aerodromsko obezbeđenje, ali nije mogao da se načudi njihovoj reakciji kada su shvatili da Jonah nije opasan i ne nosi oružje.

Bilo mi je neprijatno kada me je jedan od članova obezbjeđenja pitao da li sam siguran da su mi džepovi prazni. Rekao sam \”da\”, a on me je i dalje čudno gledao. Zatim je odlučio da me pretrese i, pošto je opipao moj penis, posuo ga je nekakvim prahom, koji detektuje eksplozive. Bilo mi je smiješno – rekao je Falcon u intervju za The Huffington Post.

U šali je dodao kako će ubuduće kada bude putovao avionom oblačiti isključivo biciklističke pantalone, kako bi se jasno vidjelo o čemu se radi.

Kada je imao 18 godina Jonah je shvatio da je \”poseban\”, jer je već tada dužina njegovog penisa bila blizu 30 centimetara. HBO je još 1999. godine snimio dokumentarac o njemu i njegovoj porodici.

Danas je Falconov penis dugačak 23, a u erekciji 34 centimetra.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: