Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Buduća mama iznenadila svog supruga urnebesnim i kreativnim otkrićem trudnoće

Preuzmite sliku

Buduća kreativna mama iznenadila je svog supruga urnebesnim otkrićem trudnoće koje ga je ostavilo u krajnjem šoku.

Otkrivajući lukavi plan u TikTok video snimku, bračni par, koji se na platformi zovu Ebs i Rhys, prikupio je milione pregleda zahvaljujući njihovoj neobičnoj objavi koja je gledaoce ostavila u nesvjestici. Australka je podijelila snimak kako stavlja dvije personalizirane pivske boce u njihov frižider, pri čemu je jedna na duhovit način označena ‘baby daddy’, a druga ‘baby cannon’, piše Mirror.

Brendiranje nije očito na prvi pogled, što je veliko otkriće učinilo još smiješnijim jer je ženinom mužu trebalo dosta vremena da shvati poruku. Pored bočica, snimak zatim prikazuje ženu koja pored njih stavlja pozitivan test na trudnoću, čime se istinski potpisuje dogovor za buduće roditelje, prenosi Tuzlanski.ba.

Tajni video počinje tekstom “kako sam mužu objavila da sam trudna”, prije nego što pređe na riječi “sad da čekam da se vrati kući”.

Originalni snimak je do sada prikupio 1,8 miliona pregleda na TikToku, a mnogi komentatori aplaudiraju supruzi zbog njenog inovativnog otkrića. Jedna osoba se našalila “Pobrinite se da ima mlijeka u frižideru“, dok je druga rekla: “Svi su toliko kreativni da sam upravo zvala svog supružnika kad sam bila na poslu lol”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje