Utorak, 25. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Božićne obrve: Trend koji dokazuje da je za blagdane baš sve dopušteno (FOTO)

Preuzmite sliku

Do Božića je ostalo manje od mjesec dana, a do početka adventa njih tek nekoliko. Oni najhrabriji već su okitili božićna drvca, a božićne pjesme više se ne puštaju skrivećki. 

A za slučaj da niste čuli – i ovu blagdansku sezonu Instagram preuzimaju božićne obrve. Bile su aktuelne i u ranijim godinama, ali sada stižu s novim detaljima.

Radi se o neobičnom pa i bizarnom blagdanskom trendu koji se pojavio prošle godine kada su ljudi na društvenim mrežama počeli objavljivati fotografije svojih obrva ukrašenih božićnim kuglicama, zvijezdama…

Drugi su pak odlučili svjetlucave detalje ipak staviti na kapke, dok su obrve ukrasili na puno jednostavniji način – iznad njih su nacrtali kapicu Djeda Mraza, piše Zadovoljna.hr.

Idejama tu nije kraj. Treća opcija koja se pojavila na Instagramu bile su obrve obojane u crvenu boju s nacrtanim bijelim coflekom na njihovom rubu tako da podsjećaju na Djedovu kapicu.

Za vrijeme blagdanske sezone puno toga prolazi, pa ako ste u skupini odvažnijih kada su u pitanju ovakvi trendovi, vrijeme je da ukrasite svoje obrve. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: