Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Bosanci na baušteli u Njemačkoj na dosjetliv način dohvatili čekić iz vode

Preuzmite sliku

Nerijetko se na društvenim mrežama pojave snimci sa gradilišta pretežno u Njemačkoj, na kojima upravo oni koji rade izuzetno težak posao, vrijeme pauze koriste kako bi se proveselili i zapjevali, sve ih veže jedna stvar a to je područje sa kojeg dolaze, Balkan. 

“Ovdje su 90 posto Balkanci. Znači, svako jutro, svaki dan ono što bi rekli, kada je najteže, mi zapjevamo. I kad smo u problemima, dragi Bog da, sve se riješi. Kolege su fini ljudi, vrhunske osobe.” jednom prilikom naveo je radnik iz BiH koji već duže vrijeme radi u Njemačkoj.

Na TikToku pjavio se video kojeg je objavio profil Porodica Mujagić, po hastagovima jasno je da su u pitanju Bosanci koji rade u Njemačkoj.

Video pod nazivom “Spašavnje čekica” brzo je postao viralan jer su radnici na jedan dosjetliv ali nimalo bezopasan način dohvatili čekić koji im je pao u obližnju rječicu. (Tuzlanski.ba)

@porodicamujagic #FALLOW #FALLOW #FALLOW #PORODICAMUJAGIC #PORODICAMUJAGIC #tiktok #baustelle#kolega #work #deutschland #funnyvideo #🤣🤣😂😂😂 #spiderman #🇧🇦🇧🇦🇩🇪🇩🇪 ♬ original sound – PorodicaMujagic

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,