Nedjelja, 23. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bizarna veza: Razvodi se od duha Jacka Sparrowa starog više od 300 godina

Preuzmite sliku

Nakon što se prije deset mjeseci udala za duha Jacka Sparrowa, Amanda Teague odlučila je podnijeti zahtjev za razvod od imaginarnog supruga, nakon što je nekoliko puta završila u bolnici zbog odnosa sa njim, piše Azra.ba.

Ova prilično čudna priča dobila je svoj epilog prije dest mjeseci kada je na jednom brodu nedaleko od obale Irske, Amanda stupila u brak sa Jackom Sparrowom, likom iz filma “Pirati s Kariba” kojeg je glumi Johnny Depp. Amanda je postala opsjednuta likom Sparrowa koji je navodno star preko 300 godina, koga je kako ona kaže, upoznala 2014. godine kada se zaljubila u njega. Navodno je bila uplašena da je ostala u drugom stanju sa budućim “suprugom”, a nakon vjenčanja koje je održano prije deset mjeseci, Amanda je odlučila da se razvede.

  • Kako bi njihov brak bio zakonski regulisan, Amanda je platila preko 6 hiljada funti da bi promijenila prezime u Sparrow, a sudbonosno “da” umjesto Sparrowa izgovorio je njen lični vidovnjak. U želji da više liči na svog “supruga” Amanda je uradila iste tetovaže, ugradila zlatne zube te se svakodnevno šminkala poput lika iz poznatog filma. Ova bizarna situacija bila je tema britanske štampe koja je istraživala zakone u Irskoj kako bi ustanovila da li je njihov brak zaista zvaničan.

    Ipak, da je “sreći” došao kraj, Amanda je saopštila nedavno istakavši kako osjeća da je vrijeme da svi znaju da je njen brak gotov. Ona je dodala da je veza s duhovima nešto čime ne možete tek tako da se petljate. Amanda na kraju nije željela otkriti zbog čega je zaista zatražila raskid braka. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,