Srijeda, 20. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bizaran trend: Otac dvoje djece se zaljubio u plastičnu lutku (VIDEO)

Preuzmite sliku

Senji Nakajima (61) iz Japana tvrdi da je u savršenoj vezi sa – silikonskom lutkom. Svoju djevojku-lutku Saori često vodi ukupovinu i kupuje joj skupu odjeću, uprkos činjenici da ima i pravu ženu i dvoje djece.

Lutku je kupio kako bi mu na poslovnom putu “pravila društvo” jer je često radio daleko od vlastite žene. U početku mu je služila samo za seksualne svrhe.

A onda se, kaže, zaljubio…

Senji živi sa svojom lutkom u apartmanu u Tokyu, a priznaje da ima i intimne odnose s njom. Sretan je, kaže, jer mu djevojka nije sponzoruša. Smatra da su u ozbiljnoj vezi i da je ona puno više od obične plastične lutke.

– Ona nije poput ostalih žena. Nije sa mnom radi mog novca i nikad me neće izdati – kaže Senji.

Dodaje i kako obožavaju romantične šetnje i večere. O lutki priča kao o živom biću, a insistira da se tako i ljudi ophode prema njoj. Kada je izvodi van, vozi je u invalidskim kolicima, a svakodnevno je i kupa. Kaže da Saori obožava pjenušave kupke. Senji pazi na njen izgled pa nekoliko sati sedmično provodi i u uljepšavanju svoje lutke. Češlja je, šminka i pravi joj frizure…

Ovaj bizarni trend kupovanja silikonskih lutki porastao je u Japanu zadnjih nekoliko godina. Jedna ovakva lutka poput Saori košta otprilike 4.000 funti. Premda ih prodaju kao “seksualne lutke”, na ulicama japanskih gradova sve je češći prizor muškaraca koji vode svoje lutke u kino ili “šetnju” parkom, piše Daily Mail. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,