Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Beskonačna fotografija postala HIT na internetu

beskonacna fotografija
Preuzmite sliku

Ovo se događa kad radnici na poslu imaju viška radnog vremena

\"beskonacnaKad je jedan mladić iz Ohija na internetu objavio svoju sliku na kojoj drži palac uvis pored fotografije djevojke na kompjuterskom ekranu, nije mogao znati da je zapravo otvorio \”Pandorinu kutiju\” i od svoje fotografije stvorio svojevrsni trend koji se počeo širiti poput virusa.

Naime, iako je ftotografija skinuta s interneta samo deset minuta nakon što je objavljena (djevojka sa slike se prepoznala i požalila se), u tom je vremenu ipak uspjela pokrenuti vrlo neobičnu i smiješnu lančanu reakciju, prenosi Daily Mail.

Mladićev cimer isprintao je fotografiju, a zatim se i sam slikao pored nje s dignutim palcem. Isti primjer slijedio je i Paul Weber iz Washingtona koji je kolege s posla zamolio da se slikaju na isti način, stvarajući dojam beskonačne tranzicije sa slike na sliku.

\”Prije nekoliko sedmica moj prijatelj iz Ohija poslao mi je originalnu sliku, no ona je ubrzo ukonjena. Kad je na internetu osvanula slika njegovog cimera, sinula mi je ideja da i ja učinim nešto slično pa sam s kolegama s posla stvorio \'beskonačnu\’ sliku. To je bilo dovoljno da se pokrene lančana reakcija\”, naglasio je Weber.

\"beskonacna

I doista, svega nekoliko sati kasnije, projektu \”slika u lici\” pridružilo se više od 50 ljudi. Weber se nakon toga zahvalio svima na sudjelovanju pretvorivši niz fotografija u video koji je samo 24 sata nakon stvaranja imao 1,8 miliona posjetitelja na Imguru.

Tuzlanski.ba / Index.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: