Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Beba povratila po Gucci majici, žena od roditelja zahtijevala da joj kupe novu jer je preskupa

Preuzmite sliku

Nako što je beba povratila po Gucci majici, žena je tražila da joj roditelji plate novu.

Na Redditu je mama ispričala cijelu priču i pitala ostale je li dobro postupila.

“Moja zaova već neko vrijeme pokušava dobiti dijete, pa je postala jako emotivna kad je vidjela našu bebu i nije dala da je neko drugi uzme. Ali, tada sam primijetila da previše čvrsto drži našu kćer. Kad sam joj to rekla ona mi je odgovorila da to što nema dijete ne znači da ga ne zna držati”, ispričala je mama i dodala kako je stalno tvrdila da je beba dobro da bi pokazala da joj nije udobno,  piše The Sun.

“I baš onda je naša kći povratila po njoj. Ovo ju je izbezumilo te je dala dijete mom mužu. Kada je vidjela svoju majicu postala je ljuta jer je to Gucci majica. Mi smo joj se ispričali i ponudili da joj možemo očistiti mrlju, ali ona je tvrdila da  vrijedi nekoliko hijadai da joj isplatimo taj novac. Rekla sam joj da ne i da smo je dva puta upozorili da pogrešno drži bebu, ali ona je odlučila ne slušati”,  dodaje.

Moj muž je rekao svojoj sestri da nije trebala nositi tako vrijednu majicu u posjet bebi ako nije bila spremna da će se uništiti, a znala je da će biti s nama cijeli dan – zaključila je.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,