Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Aplikacije za horoskop koje će obožavati svi zaljubljenici u zvijezde i planete

Preuzmite sliku

Astrologija je pseudoznanost koja se bavi proučavanjem kretanja nebeskih tijela, njihovim međusobnim utjecajem na Zemlju te samim tim i na živote ljudi.

Iako definisana kao pseudoznanstvena disciplina, kada je u pitanju astrologija, ljudi se uglavnom dijele na one koji u njezinu egzaktnost vjeruju ili ne vjeruju. Ljudima koji vole zaviriti u dnevni, sedmični te mjesečni horoskop ili onima koji se astrologijom žele baviti malo ozbiljnije, donosimo popis najboljih i najpopularnijih astro-aplikacija.

Daily Horoscope spada u aplikacije koje su jednostavnije za korištenje. Pomoću nje moći ćete saznati dnevni, sedmični i mjesečni horoskop, karakteristike horoskopskih znakova te kompatibilnost s drugim znakovima. Isto tako, Daily Horoscope nudi kineski horoskop za tekuću i prošlu godinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AstroGraph & TimePassages™ App (@astrographastrology) on

Time Passages aplikacija je koju ćete obožavati ako u svijet astrologije želite ući malo dublje i dalje od iščitavanja dnevnog horoskopa. Pomoću nje moći ćete proučiti svoju natalnu kartu te saznati u kojoj se kući nalaze Sunce, Mjesec te planeti. Aplikacija je jednostavna za korištenje, a uz dnevni horoskop nudi i opciju uspoređivanja horoskopa s drugim ljudima. Koristeći se NASA-inom načinom prikupljanja podataka te profesionalnim astrolozima, Co-Star aplikacija stvara personaliziran horoskop utemeljen na vašoj natalnoj karti. Pomoću ove genijalne aplikacije, moći ćete pratiti položaj planeta te čitati dnevne i mjesečne savjete za sve aspekte života. Aplikacija, također, nudi praćenje i uspoređivanje horoskopa s drugim ljudima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Co – Star (@costarastrology) on

Time Nomad aplikacija je za sve one koji žele znati više i mnogi je nazivaju virtualni učiteljem astrologije. Možete je koristiti kako biste pratili položaj planeta i asteroida te za analizu natalne karte. Osim što će vas obavijestiti o nadolazećim astrološkim događanjima, Time Nomad aplikacija slat će vam sedmične lekcije i predviđanja. (ljepotaizdravlje.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,