Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Adidas izbacio patike koje su inspirisane slatko-kiselim umakom iz McDonald'sa

Preuzmite sliku

Sportska marka Adidas i lanac brze hrane McDonald's udružili su se i napravili zajednički proizvod. Riječ je opatikama koje svojim bojama podsjećaju na popularni McNuggets slatko-kiseli umak.

Ime ovog modela je Dame 6, a uskoro bi trebale doći u prodaju. Ljubiteljima patika, ali i košarke ime Damian Lillard bit će poznato. Ovog puta su se u centru pažnje našle njegove patike Dame koje dizajnira u suradnji s brendom Adidas.

  • One se razlikuju od dosadašnjih modela ne samo bojom nego i zanimljivom činjenicom čemu su posvećene. Riječ je o popularnom slatko-kiselom umaku iz McDonald'sa koji se poslužuje uz McNuggets pileće medaljone.

  • Prepoznatljiva narančasta i zelena boja dominiraju na ovoj obući, a natpis ”sauce”, odnosno umak, ispisan je na stražnjem dijelu tenisice te samim time nema dvojbe u vezi inspiracije za ovaj model obuće pod nazivom Dame 6. Također još jedan prepoznatljiv detalj je žuto slovo M s vanjske strane , a na jeziku se nalazi i Adidas znak. Cijena ovih zanimljivih patika još uvijek nije poznata, ali ljubitelji umaka zasigurno će pojuriti po svoj par u kojem neće moći proći nezamijećeno. (Miss7.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,