Nedjelja, 4. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

10-godišnjeg unuka odveo na tetoviranje

Jerry Garrison
Preuzmite sliku

Jerry Garrison s Floride odveo je svog 10-godišnjeg unuka na tetoviranje ne razmišljajući da bi zbog toga mogao imati ozbiljnih problema.

\"JerryGarrison tvrdi da svi članovi njegove obitelji imaju istetovirane inicijale na nekom dijelu tijela te da ne vidi problem u tome što je dopustio svom unuku da učini isto, piše Huffington Post.

Kada su predstavnici državnog Odjela za djecu i obitelj pokucali na Garrisonova vrata s drugim optužbama, uočili su tetovažu na desnoj nozi dječaka. Malog dječaka i ostalu unučad su odmah oduzeli i smjestili u dom dok se ne završi istraga, a starac je priveden. Ipak, glasnogovornik Odjela tvrdi da djeca nisu oduzeta zbog tetovaže, već zbog drugih problema.

\”Nisam shvaćao zašto je tetovaža toliki problem\”, rekao je starac koz suze. \”Moj mali unuk me nazvao i rekao da je jako uplašen, da jako želi ići kući. Kada primite takav poziv od djeteta, želite otići do njega, snažno ga zagrliti i reći mu da je sve uredu, ali ja to ne mogu. Ovo je najgora bol koju sam osjetio u cijelom životu\”, dodao je Garrison.

Tuzlanski.ba / Dnevnik.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: