Biznismeni i imućni pojedinci često razmišljaju o neobičnim poklonima za svoje partnerke, a jedan takav primjer nedavno je privukao pažnju.

Poklon od 50 miliona: Biznismen kupio ostrvo za suprugu kako bi mogla nositi bikini
Foto: Pinterest | Ostrvo se nalazi u Aziji, nepoznata tačna lokacija

Soudi el Nadak iz Dubaija podijelila je na Instagramu snimak ostrva koje joj je suprug kupio, kako bi mogla da uživa u sunčanju bez brige o prolaznicima.

„Željela si da nosiš bikini pa ti je tvoj suprug milioner kupio ostrvo“, napisala je uz snimak Soudi, koja je rođena u Velikoj Britaniji.

Udata za biznismena Džamala el Nadaka, opisuje se kao posvećena domaćica. Njih dvoje su se upoznali tokom studija u Dubaiju, a vjenčali su se 2021. godine.

View this post on Instagram

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)

Na njenom Instagram profilu, koji prati više od 336.000 ljudi, često dijeli trenutke svog luksuznog života. Ima seriju postova pod nazivom „Koliko je moj suprug milioner potrošio na mene ove sedmice“, da bi na kraju potrošio između 50.000 i milion dolara.

Nedavno je objavila i video sa svog vjenčanja uz rečenicu: „Udala sam se za čovjeka iz potpuno druge kulture jer sam odbijala da plaćam na sastancima i prihvatam samo zlato kao poklon.“

U jednom od intervjua, Soudi je otkrila da planiraju kupovinu ostrva kao investiciju.  „Moj suprug želi da se osećam bezbjedno na plaži pa mi je kupio jednu. Zbog privatnosti nećemo objaviti tačnu lokaciju, ali je u Aziji i koštalo je 50 miliona dolara“, navela je Soudi.