Nepouzdan "idiot" noćna mora svih TV voditelja (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Otkazivanje telepromptera (idiota) jedna je od noćnih mora svakog voditelja na TV-u

voditeljicaAustralskoj voditeljici ta noćna mora se i ostvarila. Naime, kada je voditeljici Helen Kapalos usred čitanja vijesti otkazao teleprompter, započela je minutu i pol duga agonija s kojom se hrabro borila, ali sve se na kraju svelo na zamuckivanje i neugodne pauze koje su za voditeljicu vjerojatno trajale predpostavljamo cijelu vječnost.

Isprekidane i besmislene rečenice bile su sve što je bez unaprijed pripremljenog teksta uspjela izgovoriti.

"Premijer Kevin Rudd uskoro će dobiti rezultate, a istog je mišljenja... I sada ćemo se morati prebaciti na drugu priču... Ali jako je zanimljivo u Canberri. Naravno, nastavit ćemo vas izvještavati tijekom večeri, ali uskoro ćemo prijeći na ankete. A sada se prebacimo na muslimana koji je želio postati radikal... Žao mi je, ali moramo prijeći na nešto drugo... No, sve se to događa u Canberri kao što možemo vidjeti... A sada na muslimana koji je želio... Ispričavam se", samo je mali dio onog što su gledatelji "The Today Tonighta" mogli čuti.

Voditeljica se kasnije na Twitteru izvinula gledateljima zbog ove "katastrofe", a video njene borbe pojavio se na YouTubeu i u kratkom vremenu skupio preko milion pregleda. (Index.hr)