X-Factor, Maid Hećimović oduševio: "Ti si čovjek drama, ti si Balkan u malom" (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Nova epizoda X Faktora na progamu je u utorak (21:15) na TV Pink

maid-x-factor

Iako smo mislili da smo u "X Factoru" do sada vidjeli najbolje, najava nove epizode obećava nove sjajne muzičke zvijezde i urnebesnu zabavu! Odmah na početku video snimka vidi se kreativnost takmičara koji je poželio da se strogim "X Factor" sudijama predstavi ni manje ni više nego pod maskom!

Iako se u ovom video snimku ne čuje kako ovaj kandidat pjeva, ono što je sigurno je da je, u novoj epizodi, bilo takmičara koji su strogi X Factor žiri podigli na noge, ali i šokirali!

Kristina se obratila jednom od kandidata riječima: „Ti si ovu pjesmu oduvala!", dok je Željko ovoga puta nemilosrdno rekao takmičaru: „Čestitam ti, ni jedan ton nisi pogodio! Ali nijedan!", te je svoj komentar uputio i publici: „Znate li vi koliko je teško da ne pogodiš nijedan ton?!", što je izazvalo smijeh u studiju, piše Svet.rs

Jedna od interpretacija oduševila je Eminu: "Ja sam se potpuno naježila!", dok je Kiki rekao: „Imaćeš dva miliona pregleda na youtube sto posto!". Kristina Kovač nastavila je strastveno da komentariše takmičare, pa je svoj utisak o našem kandidatu Maidu Hećimoviću opisala rIJečima: "Ti si čovjek drama, ti si Balkan u malom!"

Nova epizoda X FaCtora na progamu je u utorak (21:15) na TV Pink, a odmah po završetku centralne emisije na programu je emisija "X Star" u kojoj gostuju Katarina Žutić i Tijana Dapčević. Voditeljka ove emisije je Una Senić.