Foto: Tuzlanski.ba

Cambridge ESOL certifikati su priznati kod brojnih Univerziteta i ostalih institucija kao dokaz nivoa poznavanja engleskog jezika.

engleski-cambrige-upis

Cambridge English School (CES) je ovlaštena škola za pripremu i polaganje Cambridge ESOL ispita. Škola je smještena u centru grada u ulici Kristijana Krekovića 5, prethodno poznata kao ulica VI Bosanske Brigade.

CES posjeduje dvije učionice, interaktivni prostor i svu potrebnu opremu za usvajanje i razvijanje vještina iz engleskog jezika. Nastavni plan i program je dizajniran za sve uzraste i odobren od strane ESOL odjeljenja Univerziteta u Cambridge-u , vodeće svjetske organizacije u obrazovanju.

engleski-cambrige-upis22

Upoznajte se i vi sa našim programom i postanite polaznik Cambridge English School!

Cambridge ESOL ispiti su međunarodno priznati ispiti iz engleskog jezika. ESOL ispiti su najpopularniji i najpoznatiji ispiti koji su priznati u svijetu. Testiranje se odvija u 150 zemalja diljem svijeta, a svake godine pristupi polaganju više od 2. miliona kandidata.

Cambridge ESOL certifikati su priznati kod mnogih Univerziteta i ostalih institucija kao dokaz nivoa poznavanja engleskog jezika.

Opšti ispiti iz engleskog jezika

Cambridge English: Key KET

Cambridge English: Preliminary PET

Cambridge English: First FCE

Cambridge English: Advanced CAE

Cambridge English: Proficiency CPE

engleski-skola

Zašto odabrati Cambridge English School Tuzla

Cambridge English School je ovlaštena škola za pripremu i polaganje Cambridge ispita koji vam nude slijedeće prednosti:

- Ispiti se održavaju u više od 135 zemalja, a polaže ih više od 2 miliona kandidata godišnje.

- Certifikati nikad ne zastarjevaju - oni su dostignuće za cijeli život.

- Većina poslodavaca, univerziteta i organizacija širom svijeta priznaje Cambridge certifikate kao  validnu  procjenu znanja.

- Cambridge certifikati su neosporivi dokaz vaših jezičnih sposobnosti jer testiraju prave jezične vještine (slušanje, čitanje, pisanje i govor)koje  koristite u svakodnevnim situacijama.

- Jasno su usklađeni s međunarodno priznatim okvirom (CEFR) i pokazuju koju razinu engleskog jezika ste dostigli.

- Snažno motiviraju studente i sami po sebi predstavljaju ostvarenje.

Cambridge English School organizuje:

REDOVNI UPIS IZ ENGLESKOG JEZIKA

Svi zainteresovani mogu nas kontaktirati putem e-mail: [email protected] ili na brojeve telefona; Selma 061 858 898; Sabina 061 883 502 i zakazati svoj termin za testiranje. Za djecu od 3 do 11 godina starosti primamo prijave putem elektronske poste. BROJ POLAZNIKA OGRANIČEN - Upis traje do 15.09.2013 god.

Podsjećamo, kako je to izgledalo nakon okončanja prve školske godine, upriličena dodjela diploma za najmlađe polaznike. Najmlađi polaznici, sretni, namijani i zadovoljni stečenim znanjem:

{igallery id="575" cid="333" pid="1" type="classic" children="1" showmenu="1" tags="" limit="20"}

* Napomena: za elektronsku prijavu potrebno je navesti ime i prezime, godine starosti i kontakt telefon.

(Sponzorisano / Tuzlanski.ba)