Ukoliko na pobjedu Zmajeva uplatite 100 KM, nećete zaraditi čak ni za kafu
Foto: Tuzlanski.ba

Nogometna reprezentacija BiH sutra u Zenici na Bilinom Polju igra pretposljednji susret kvalifikacija za odlazak na SP u Brazil naredne godine.

zmajevi-kladionice

Top tema ovih dana će svakako da budu naši Zmajevi po mnogima jedina svjetla tačka u Bosni i Hercegovini. Izabranici Safeta Sušića proteklih dana vrijedno su tranirali u Hrasnici pred istorijske susrete sa Lihtenštajnom odnosno Litvanijom 15. oktobra u Kaunasu.

U sutrašnju pobjedu naših fudbalera niko ne sumnja a dokaz tome je i najminimalnija moguća kvota na kladionici koja se može ponuditi na pobjedu jedne ekipe, a ona iznosi 1.01. Drugim rječima ukoliko na pobjedu Zmajeva uplatite 100 KM vaš profit u tom slučaju iznosi 1 KM što nije dovoljno ni za kafu.

Takođe, pored klađenje na pobjedu BiH u opciji nisu ponuđene druge vrste klađenja poput broja postignutih golova, u kojem će poluvremenu pasti više golova i sl.

Još jedan susret kvalifikacija ima koeficijent 1.01 a u pitanju je pobjeda Rumunije u gostima protiv Andore.

Kladionice takođe ne sumnjaju ni u pobjedu Španije protiv Bjelorusije gdje kvota iznosi 1.05. Identičan koeficijent ponuđen je i na pobjedu Moldavije protiv San Marina i to su ujedno neke od najmanjih kvota u okviru sutrašnjih kvalifikacionih mečeva.

Treba istaknuti da je na pobjedu Grčke protiv Slovačke ponuđena kvota 1.5 dok hendikep X2 (pobjeda domaćina golom razlike, nerješeno ili pobjeda gosta) iznosi 1.45. Obzirom da Slovaci nemaju šta izgubiti u ovom susretu a u Zenici su protiv naše selekcije pokazali da nisu nimalo naivna reprezentacija, teško je povjerovati da im fudbaleri Grčke mogu mrežu zatresti više od jednog puta, a mi se nadamo da se ni to neće dogoditi.

Obzirom da je kvota 1.01 najmanja ikada ponuđena na pobjedu naše reprezentacije, koja je vaša rezultatska prognoza? (Tuzlanski.ba)