Foto: Tuzlanski.ba

Emir Spahić posjetio školu fudbala "Bambi"

djeca-spaha2

U školi fudbala „Bambi" Tuzla danas je upriličena podjela paketića za najmlađe članove. Na poziv Enesa Mešanovića – Siće direktora škole fudbala „Bambi" podjeli paketića su prisustvovala i djeca s posebnim potrebama.

Mi tradicionalno svake godine za naše najmlađe članove obezbjedimo prigodne novogodišnje paketiće. Ove godine smo se odlučili da pozovemo u goste djecu s posebnim potrebama da odigraju jednu prijateljsku utakmicu sa našim članovima, nakon čega smo im uručili poklone u vidu paketića, majici i nekoliko lopti" rekao je za Tuzlanski.ba Enes Mešanović.

djeca-spaha1

Dječaci s posebnim potrebama vidno su bili oduševljeni prijemom u školi fudbala „Bambi" kao i poklonima koje su dobili. Specijalno iznenađenje je uslijedilo kada se djeci pridružio kapiten Zmajeva koji se rado odazvao pozivu Mešanovića.

djeca-spaha

Spahić je mališanima poželio puno sreće u novoj 2014. godini nakon čega je na veliku radost djece uslijedilo zajedničko fotografisanje sa kapitenom naše reprezentacije i članom Bayer Leverkusena. (Tuzlanski.ba)