Načelnik Imamović sumirao 2013. i najavio planove za 2014.odinu (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Upriličen tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnika medija u Općini Tuzla

imamovic2013

Načelik Općine Tuzla, Jasmin Imamović, danas je upriličio novogodišnje druženje sa predstavnicima medija sa područja Općine Tuzla.

Uz neobavezno druženje,  Imamović je priliku iskoristio da se zahvali medijima na profesionalnom izvještavanju i fer saradnji. Također, je sumirao rezultate koje su Općina Tuzla i općinske službe ostvarili u još uvijek tekućoj godini i najavio neke od planova i projekata koji će se realizovati u 2014. godini.

Imamović je istakao kako vjeruje da će Tuzla u narednoj godini napokon dobiti već odavno zasluženi status grada, a u prilog tome idu i brojne nagrade koje je Tuzla dobila ove godine.

"Za narednu godinu imamo spremljeno dosta novih projekata, međutim nedostaje nam novca da ih sve realizujemo. Ukoliko Federacija BiH ispuni svoju obavezu po osnovu obeštečenja za termoelektrane u FBiH jednako kao i za hidroelektrane uradit ćemo velike stvari u ovom gradu" kazao je Imamović.

Uz iskrene čestitke i najljepše želje za novogodišnje praznike, načelnik Imamović izrazio je i želju da se dosadašnja uspješna saradnja sa medijima nastavi i u slijedećoj godini, te poželio svim građanima Tuzle sretnu i uspješnu novu 2014 godinu. (Tuzlanski.ba)