Foto: Tuzlanski.ba

RTRS nastavlja širenjem laži, negiranje zločina krivično je djelo...

Idioti-Nastavak

"Nakon priloga kojeg smo emitovali u dnevniku desila se lavina demantija koje smo dobili na adresu Radio-televizije Republike Srpske. Mnogi od gledalaca iz Federacije tužili su nas Regulatornoj agenciji za komunikacije (RAK) koja je tražila naše mišljenje, javili su se i mladi borci za ljudska prava, upozoravaju radio televiziju Republike srpske, a skupština opštine Tuzla je održala vanrednu sjednicu na kojoj su osudili nas i Jugoslava Petrušića sudeći da je to bio nesumnjivo zločin koji je počinio Novak Đukić." U uvodu na početku emisije "Nekad bilo" rekao je dokazani kvazi-novinar bez ljudskog morala i novinarske etike, Siniša Mihailović.

Gosti emisije bili su stručnjaci za osporavanje istine, advokat Goran Petronijević, vještak-balističar Mile Poparić i patolog Željko Karan koji su već poznatom retorikom nastojali skrnaviti istinu o najstrašnijem zločinu u historiji Tuzle, o masakru na Kapiji, o 71-oj poginuloj mladoj osobi, o izgubljenim nevinim životima nakon ispaljene granate sa srpskih položaja.

Gnusne laži, površne analize, osporavanje pravosnažne presude, ponovno objavljivanje fotografija rastrganih tijela tuzlanske mladeži samo su mali dio nastavka veliko-srpske propagande, ponovo režirane dana 26.1.2013. godine u emitovanom prilogu na dnevniku RTRS-a od strane ubice, lažova i plačenika Jugoslava Petrovića. Pogledajte nastavak sramotne politike koja duboko dira najdublju ranu našeg grada:

Idioti1-nastaavak1

Odgovor na pitane ko je zaista Jugoslav Petrušić:

Ko je taj Jugoslav Petrušić (Prilog: RTV SLON)

Tuzlanski.ba