Crna ovca: Emisije o talentovanim i nadarenim ljudima u BiH koji zaslužuju medijski prostor (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Emisija je nastala kao želja da se ovim talentovanim i nadarenim ljudima da medijski prostor koji oni zasigurno zaslužuju.

crna-ovca1

Nakon uspješne prve sezone serijala «Crna ovca » na BHTV1, i između novih snimanja, odlučili smo vas obradovati sa 12 novih priča, koje će biti prikazane na Youtube kanalu magazina Crna ovca, kao i na internet portalima iz svih dijelova BiH. Svake subote u 17 :00 sati na web portalu Tuzlanski.ba će biti postavljena jedna od novih šest epizoda.

"Crna ovca" je televizijska verzija istoimenog banjalučkog vodiča za urbanu kulturu i umjetnost. Voditelji Dejan Andrić i Gordana Ristić, i sami crne ovce, na spontan i duhovit način upoznaju vas sa kreativcima iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Da podsjetimo, u emisiji predstavljamo dizajnere, fotografe, ulične performere i razne druge umjetnike i urbanu ekipu različitih profila.

Emisija je nastala kao želja da se ovim talentovanim i nadarenim ljudima da medijski prostor koji oni zasigurno zaslužuju. Ovo je samo mali pokušaj, da i vi saznate nešto o njima , njihovim životima i iskustvima.

Emisija je snimljena uz pomoć produkcijske kuće "Villa Hills Consulting", udruženja "Evropske konekcije" i Američke ambasade u Sarajevu.

U ovoj epizode pogledajte prilog o Red Bull Freestyle fudbalerima iz Sarajeva i Libertango sekstetu iz Banjaluke: